Zoeken naar dominant wie

Uw zoekactie voor dominant wie leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Domi Sub Switch 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Looking for exhib domi/master
Dag meester/sir, bij deze op zoek naar een leuke domi die into exhib/outdoor is om me te helpen dit verder te ontdekken en geile momenten te hebben. Wie (max 45 slank, niet ontknap...) wil en kan hierbij helpen. Het vinden van locaties, het uitwerken van scenario's (met meerder mag ook)... . Steeds wat opbouwen. Zoals je kan zien ook graag foto/film. Wel steeds anoniem (op foto/film) met (pup)masker. Ik ontvang niet. Mijn stats 33 177 70 16top (nog niet anaal beschikbaar). Liefst mensen die niet te ver zitten. Dominant mag man zijn, een koppel mm/mv... Hopelijk tot snel  

Looking for exhib domi/master
max 30 jaar Limburg - HASSELT
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey! Ik zoek een dominant(e) die beschikt over veel rubber / latex materiaal en dit graag gebruikt op andere. Ik hou van predicament bondage, mummification, latex, rubber, bondage en alles wat ervoor zorgt dat ik hopeloos vast lig en niet weg kan! Wie helpt mij uit de nood!? Ikzelf ben 30j, 1m81, 85kg, 20cm, ik kan verplaatsen. Vragen? Stuur mij een bericht!  

sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Morgen seksdag
Veel kan ... tops welkom... dominant mag ... ouder ook ... ook nog 1 bottom gezocht  

Morgen seksdag
Genieter 53 jaar Antwerpen - Berchem
Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
Ik sta op punt om te vertrekken op een werf en heb zin om mij ergens te laten verwennen. Iemand die het betere pijp en rukwerk onder de knie heeft en niet vies is van een werkman. 53/188/95/13×5 Ik ben licht dominant en wil zeker geen geneuk. Geen fake. Nu.  

Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
bttm ventje45 45 jaar Antwerpen - Mechelen
bttm voor top
bttm ventje voor top, ben zelf eerder en graag onderdanig bij de sex. ik hou van een mannelijke gast met een mooie lul beetje dominant is een plus. ik kan ontvangen in centrum mechelen maar bij mooi weer durf ik ook sex in de natuur.zie ook graag een foto en zeker van je lul en je wensen. 45j 178m 74kg  

bttm voor top
28 dagen
Thomas 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
ruk/pijp date
ik zoek voor morgen overdag (9.00 - 15.00) een jonge man (18 - 35) voor ruk of pijp date. ik kan ontvangen. Graag een foto. Ben redelijk dominant.  
29 dagen
kuranater 32 jaar West-Vlaanderen - Izegem 0484633984
ik ontvang nu , regio izegem
ik sta voor alles open , stuur mij wat je wilt doen en overtuig mij. plus punten zijn : jij bent dominant, en ik wil heel graag eens hard misbruikt worden door mij vast te binden, harde facefuck te krijgen , doorgaan ook al kan ik niet meer . mijn kontje heel veel doen afzien .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9